Klantverhaal van Richard Klunder

Klantverhaal Richard Klunder

"Nadat ik een paar maanden fit20 deed merkte ik dat ik het windsurfen veel langer kan volhouden."

Ik ben in september 2014 met fit20 begonnen. Ik heb een drukke baan, zit vaak 3 uur of langer in de auto, en zit dan ook nog de hele dag terwijl ik werk. Daarnaast heb ik 2 kinderen, en een grote hobby. Dan blijft er niet veel tijd over om te sporten terwijl dat wel noodzakelijk is.

Mijn werk is mentaal inspannend, ik geef veel advies, en dan wil ik eigenlijk in mijn privé tijd niets meer ‘moeten’ maar wil ik dat het een beetje makkelijk gaat. Daarom is de korte training bij fit20, op afspraak, voor mij een super uitkomst! Mijn personal trainer wacht op mij, dus ik ga altijd trainen.

De fit20 training levert mij veel op. Vooral voor mijn grote hobby windsurfen. Nadat ik een paar maanden fit20 deed merkte ik dat ik het surfen veel langer kan volhouden. Vroeger was ik na een uurtje moe en verzuurden mijn armen. Nu heb ik veel meer uithoudingsvermogen. Ik stop eigenlijk alleen als ik te koud word. Ik behoud mijn kracht en kan door surfen zonder leeg te raken. Ik blijf ook goed op kracht. Zelfs als ik een paar maanden niet kan windsurfen, kan ik het door fit20 ieder moment weer oppakken. Alleen op zaterdag, de dag na de training, heb ik wat minder kracht.

Mijn armen, handen en benen, allemaal heel belangrijk voor het windsurfen, zijn veel sterker geworden. Mijn knieën zijn altijd een zwak punt voor mij. Maar ook daar heb ik veel meer kracht in en nauwelijks meer pijn. Ik houd vooral van storm surfen, met windkracht 8. Daar heb je heel veel kracht voor nodig, en die heb ik nu.

Maar ook in mijn dagelijkse leven merk ik de training, als ik bijvoorbeeld een van mijn kinderen de trap af til. Je ziet het ook wel aan mij, ik heb een wat sportiever figuur gekregen.

Ik raad fit20 dan ook vaak aan. Zekers! Een veelgehoorde reactie is dan dat men fit20 duur vindt. Vanuit mijn werk wordt mijn sporten deels vergoed, dat helpt. Maar ik heb het er gewoon voor over. Ik heb er zo veel baat bij!

Richard Klunder (38 jaar) IT consultant www.brunel.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!