Klantverhaal van Reiny Olthuis

Klantverhaal Reiny Olthuis

"Ik had nooit gedacht dat mijn been weer zo sterk zou worden."

Ik doe al meer dan 3 jaar de fit20 training bij Marina in Amersfoort. Dat feit zegt eigenlijk al genoeg, ik heb nog nooit iets zo lang gedaan. Ik vind sporten dan ook niet leuk, uren in een fitnesszaal doorbrengen vond ik altijd vreselijk. Maar ik wist wel dat sporten goed voor me is. Toen ben ik met fit20 begonnen en ik denk niet dat ik er ooit nog mee ga stoppen.

Ik mis de training als ik niet geweest ben en het heeft mij enorm geholpen. Ik vind het een heerlijke manier om te sporten en na die 20 minuten voel ik dat ik heel hard gewerkt heb. De fit20 training heeft tot nu toe meer voor mij gedaan dan al die uren in de fitnesszaal doorbrengen.

Het allergrootste voordeel vind ik de weinige tijd die het kost. Daarnaast vind ik de persoonlijke begeleiding een heel groot pluspunt, daardoor ga je toch net een stap verder dan je zelf zou doen. Ik heb veel concrete resultaten van de training. Mijn spieren zijn steviger en sterker. Mijn uithoudingsvermogen is veel beter geworden, dat merk ik bijvoorbeeld op de fiets. Aanvankelijk dacht ik dat mijn conditie niet zou verbeteren door fit20, maar die is wel degelijk verbeterd. Ik merk tijdens sommige fit20 oefeningen ook dat mijn hart hard moet pompen. Mijn rug is sterker geworden. Ik merk het eigenlijk aan àlles…mijn hele lijf zit beter in elkaar!

Het opmerkelijkste resultaat is echter mijn been. Ik had al lang erg veel pijnklachten in mijn been en daardoor was niet alleen mijn bewegelijkheid beperkt, maar ik kon bijvoorbeeld ook niet zo lang autorijden zonder last te krijgen van mijn knie. Nu na meer dan 3 jaar fit20 zijn de klachten in mijn been heel erg verbeterd en ik heb absoluut geen pijn meer met lopen. Ik had nooit gedacht dat mijn been weer zo sterk zou worden. Ik kan ook gewoon weer een uur autorijden zonder pijn.

Ik train altijd aan het eind van de werkweek en raak dan meteen mijn stress kwijt en ga ontspannen het weekend in. Ik ben echt heel erg enthousiast over deze methode en raad het dan ook absoluut aan iedereen aan.

Reiny Olthuis (54 jaar) ambulant begeleider


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!