Klantverhaal van Peter Rauwerda

Klantverhaal Peter Rauwerda

"Ik voel me jonger. Al die kleine pijntjes zijn verdwenen… Ook merk ik het aan mijn libido."

Ik train sinds september 2013 bij fit20. Het heeft mij erg veel gebracht. Mijn bloeddruk was voordat ik met fit20 begon behoorlijk te hoog: 180/90. Ik slikte dan ook medicatie. Een half jaar verder is mijn bloeddruk zodanig gedaald, 130/80, dat ik van de medicatie af ben.

Daarnaast had ik een lastige knieblessure opgelopen omdat ik die met een draaibeweging tijdens het bosmaaien overbelast had. Ik had er zoveel pijn aan dat mij geadviseerd werd een kijkoperatie te ondergaan. Marcel, mijn trainer, zei dat wanneer ik mijn beenspieren zou versterken dat deze blessure een goede kans had om over te gaan. En dat is inderdaad precies zo uitgekomen. Na 3 maanden fit20 was ik van die pijn in mijn knie af. Dat bespaart mij, maar ook de samenleving natuurlijk, een operatie.

Verder merk ik sinds de training dat ik me véél fitter en energieker voel. Ik heb mijn cello en mijn fluit weer opgepakt. Ik rijd weer paard. Ik moet vaak in Normandië zijn en begon tegen de autorit op te zien. Nu rijd ik er fluitend heen en fluitend terug. Laatst zei iemand toen ik mijn zeilschip aan het prepareren was: je rent over die boot heen! Ik slaap weer heerlijk en ik merk ook dat mijn fijne motoriek sterk verbeterd is.

Kortom ik voel me jonger. Al die kleine pijntjes zijn verdwenen… Ik merk het ook aan mijn libido en de executie (bij gebrek aan een beter woord) ervan. Fantastisch! Het gemak van de kortdurende training en je niet hoeven om te kleden is natuurlijk ook buitengewoon prettig. Die vaste afspraak ook: die is inmiddels heilig voor mij. Ik sla nooit over.

Natuurlijk raad ik fit20 aan anderen aan en ik heb verschillende mensen overtuigd om fit20 te gaan doen. Ook zij hebben net zoals ik opmerkelijke resultaten.

Peter Rauwerda (76 jaar) ondernemer


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!