Klantverhaal van Nan

Klantverhaal Nan

"Ieder fysiek probleempje krijgt de juiste aandacht. Dat is in een sportschool waar je ‘één van de velen’ bent niet mogelijk."

Ik ben afgekeurd door een zware burn-out. Ik doe er van alles aan om hiervan te herstellen, dus ik zorg er ook voor dat ik fysiek sterker en fitter wordt. Een bezoek aan een gewone sportschool viel mij echter erg zwaar. Het gaf mij een gevoel dat ik er de hele ochtend aan kwijt was, dat is ook typerend voor een burn-out, dus ik begon er steeds meer tegen op te zien. Bovendien had ik na het bezoek aan de sportschool stelselmatig rugklachten. Toen begon ik in maart 2014 bij fit20 Hattem.

Ik merk dat ik door de fit20 training meer energie heb. Ik bouw mijn spieren op, maar ook psychisch word ik sterker. Mijn uithoudingsvermogen neemt toe, dat merk ik omdat dat ik langer in de tuin kan werken en dat ik beter een zware boodschappentas of een grote pan kan tillen.

Het is heel prettig om Luc als personal trainer te hebben. Wij pakken mijn rug oefeningen voorzichtig aan omdat ik daar in de sportschool juist last van kreeg. Mijn lange rugspieren zijn niet zo goed ontwikkeld en daarom besteedt Luc daar specifiek aandacht aan. In de sportschool kreeg ik eigenlijk verkeerd advies en raakte ik van de regen in de drup. Luc is heel voorzichtig en ieder fysiek probleempje krijgt de juiste aandacht. Dat is in een sportschool waar je ‘één van de velen’ bent niet mogelijk.

Natuurlijk is een fit20 afspraak ook nog wel een opgave voor mij maar toch valt het uiteindelijk altijd weer mee. Binnen drie kwartier ben ik weer thuis! Ik kan er op de fiets heen, heel prettig.

Ik had al 2 jaar baat bij acupunctuur, maar nu met fit20 erbij, en het vitamine D supplement van fit20 maak ik weer vooruitgang. Anderen zien dat ook: “Nan, wat zie je er goed uit!” Dat geeft zelfvertrouwen. En ik antwoord natuurlijk dat ik fit20 doe. Ik raad het zeker aan iedereen aan.

Nan (56 jaar)


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!