Klantverhaal van Michel de Boer

Klantverhaal Michel de Boer

"Na een zware ingreep aan mijn hart voelde ik mij echt beroerd. Ik had dan de neiging om maar te gaan liggen. Maar iedere keer na de fit20 training voelde ik mezelf meteen opknappen!"

Samen met mijn partner doen wij nu precies een jaar fit20 bij Gerda in Almere. fit20 zit bij ons om de hoek, kost weinig tijd, niet omkleden en douchen…dat is natuurlijk een groot gemak als je druk bent. Eigenlijk is het ideaal! De persoonlijke begeleiding van Gerda is heel goed en prettig. Na een jaar fit20 training heb ik echt strakkere spieren, niet alleen mijn been en buikspieren maar alle spiergroepen zijn eigenlijk strakker geworden. Wij hebben zittend werk en dan verslapt de boel snel. Door de fit20 training voelen wij ons beiden fitter en zijn we strakker. De lijst met 12 punten in de studio, die omschrijft wat je met de fit20 training bereikt, klopt gewoon!

Ik heb een Mini-Maze operatie aan mijn hart moeten ondergaan vanwege ernstige hartritme stoornissen. Dit was een zware ingreep en ik voelde mij daarna echt beroerd, een grieperig gevoel. Ik had dan de neiging om maar te gaan liggen en dan denk je al ook al snel: ik ga maar niet sporten. Maar Gerda stimuleerde mij om dat vooral toch te doen. En iedere keer na de fit20 training voelde ik mezelf meteen opknappen! Iedere keer ging ik vooruit!

Wij raden iedereen fit20 aan, bij ons in het MediaPlaza pand hebben we veel reclame gemaakt. Wij zijn over fit20 alleen maar lovend!

Michel de Boer (46 jaar), eigenaar en ontwerper de Boer illustraties Almere
www.deboerillustraties.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!