Klantverhaal van Jan Willem van Weerdenburg

Klantverhaal Jan-Willem van Weerdenburg

"Na ruim een half jaar training merk ik tijdens mijn andere sportactiviteiten dat mijn basisconditie verbeterd is evenals de conditie en definitie van mijn spieren."

Toen ik in februari met fit20 begon, was ik eerlijk gezegd vrij sceptisch over de door Daphne Stevens (fit20 Utrecht West) gedane belofte dat ze in drie maanden fit20 training resultaat garandeerde.

De manier van traien is even wennen als je altijd een normale manier van fitness gewend bent, maar binnen een maand ben je helemaal aan de trainingsmethode gewend en merkte ik al wat van de door Daphne gedane belofte.Het grote voordeel is natuurlijk dat de training slechts 20 minuten duurt en je tijd over houdt voor andere zaken. Hierdoor is fit20 eigenlijk geschikt voor iedereen. Een ander pluspunt is dat je onder begeleiding traint waardoor je, wanneer je denkt op te geven, nog net even dat laatste zetje in de goede richting van je personal trainer krijgt en je eigen grenzen verlegd waar je anders gestopt zou zijn.

Na ruim een half jaar training merk ik tijdens mijn andere sportactiviteiten dat mijn basisconditie verbeterd is evenals de conditie en definitie van mijn spieren. Tijdens het uitoefenen van mijn hobby, mountainbiken in het bos, merkte ik ook dat ik steeds een zwaarder verzet kon draaien en dat langer volhield. fit20 draagt dus bij om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Tevens merk ik dat mijn lichaam strakker is geworden en mijn kleding losser is gaan zitten.

Door de energie die je van het trainen krijgt is mijn concentratie vermogen ook gestimuleerd, iets wat mijn werk ten goede komt. Kortom, ik zou fit20 aanbevelen aan iedereen die fitter wil worden en lekker in zijn vel wil zitten.

Jan Willem van Weerdenburg (35 jaar), accountant Iding vechtstreek bv.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!