Klantverhaal van Jan-Hein Sloesen

Klantverhaal Jan-Hein Sloessen

“Ik ben verslaafd geraakt aan fit20”

Ik vond sport altijd al verschrikkelijk. Ik werd steevast als laatste gekozen bij de gymles, ik kon nooit meekomen, ik vond het gewoon helemaal niets en heb daarom in mijn leven nooit gesport. Een factor daarin was zeker mijn astmatische bronchitis. Toen die gezondheidsklachten vorig jaar weer begonnen op te spelen zei mijn longarts dat ik iets aan sport moest gaan doen.

Ik keek meteen heel erg sip omdat ik dat weleens geprobeerd had in een sportschool, maar die keiharde muziek, geen begeleiding maar wel gespierde types die altijd zo aanwezig zijn...niets voor mij. Als ik het toch met goede moed probeerde draaide het er op uit dat ik na twee weken afhaakte. Toen mijn longarts mij zo bedrukt zag kijken zei hij: ‘vind iets wat je leuk vindt en dat je kan volhouden’. Ik was aan het twijfelen wat dat zou kunnen zijn en toen zag ik de advertentie van fit20! Ik dacht ‘zou dit dan iets zijn...?’.

Ik kwam bij David van fit20 Oosterhout binnen en zei ‘dit is de laatste keer dat ik iets met sport ga proberen. Als dit niet werkt doe ik het nooit meer’. Wij zijn heel voorzichtig aan de gang gegaan en... het was fantastisch! Inmiddels ben ik aan fit20 verslaafd geraakt.

Een groot voordeel voor mij is dat fit20 niet competitief is. De enige competitie ben ik zelf en dat vind ik heel erg leuk. Mijn grote uitdaging met mezelf is om 210 kg op de legpress weg te krijgen en daar zit ik nog 2,5 kg vanaf. En ik begon 9 maanden geleden op 80 kg...dat is dus 130 kg verschil!

Ik maakte snel vorderingen en dat was heel motiverend. Ik voel me fitter, ik loop makkelijk de trap op en kan een sprintje trekken als dat nodig is. Ik voel me hartstikke goed en ben de hele winter niet ziek geweest. Misschien kan je dat niet allemaal aan fit20 toeschrijven maar een heel groot deel wel.

Daarnaast is de fit20 training natuurlijk lekker kort, het is vlak in de buurt, geen omkleed gedoe of douchen, de ruimte is prachtig, schoon, niets is kapot en ik ben heel blij met de personal trainer. David is precies goed, hij corrigeert mijn houding, blijft er altijd goed bij, motiveert mij maar is niet opdringerig of schreeuwerig. Hij is rustig en geeft me goede adviezen en houdt altijd rekening met mijn agenda.

Inmiddels is het zo dat ik wil trainen. Niet ik zou moeten trainen, nee, ik wil het en ik ben verslaafd. Binnenkort kan ik vanwege vakantie over en weer 4 weken geen fit20 doen en ik zie er nu al tegenop!

Mensen in mijn omgeving begonnen die positieve veranderingen in mij te merken en inmiddels traint mijn zus -die mijn levenslange aversie tegen sport deelt- ook bij fit20.

Jan-Hein Sloesen (49 jaar) Directeur bestuurder


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!