Klantverhaal van Hugo Garritsen

Klantverhaal Meindert Bruggemans

"Drie keer in de week sporten in een sportschool zit denk ik niet in mijn genen... Maar nu voel ik me krachtiger, sterker en fitter."

Samen met een collega doe ik nu een half jaar fit20. Het resultaat is het belangrijkste voor mij: ik voel me krachtiger, sterker en fitter. Het gaat mij echt om die fitheid. Ik had te lang te weinig gedaan en ik dacht: ik moet nu wat gaan doen anders komt het nooit meer goed! Voordat ik bij fit20 ging trainen heb ik verschillende dingen op fitnessgebied geprobeerd, maar na korte tijd toch afgehaakt. Drie keer in de week sporten in een sportschool zit denk ik niet in mijn genen…

Het resultaat dat ik door de fit20 training heb staat op de eerste plaats voor mij. Daarnaast zijn de korte tijdsinvestering, geen vertragend effect hebben van douchen en omkleden, 20 minuten trainen, je ding doen en weer weg zijn mij ideaal. De fit20 Veenendaal studio zit op steenworp afstand van ons kantoor dus het kost ons echt weinig tijd.

Heel prettig is dat ik samen met een collega bij fit20 train. Je houdt elkaar op die manier scherp en het is een extra stimulans om te gaan en vooral om te blijven trainen.

We doen inmiddels met 5 collega’s fit20 en ik hoop van harte dat het hele bedrijf de gelegenheid krijgt om dit te gaan doen.

Hugo Garritsen (43 jaar) Hoofd verkoop binnendienst Orcon www.orcon.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!