Klantverhaal van Heidy van Velde

Klantverhaal Heidy van Velde

"fit20 is een gecontroleerde maximale inspanning zonder overbelasting"

Ik ben ondernemer en heb al 25 jaar met veel passie en liefde een bloeiend schoonheidsinstituut in Heerde: Heidy HuidVormule, afgekort HVHV. Binnen HVHV werken wij met innovatieve producten en vinden wij klant- en servicegericht zijn heel belangrijk. Onder de HVHV paraplu ben ik ook voedings- en gezondheidscoach waar ik werk met het Lifewell programma. Daarnaast ben ik moeder van 3 kinderen! Een druk maar prachtig bestaan.

Ik kom natuurlijk uit een sportieve familie en ik heb altijd gesport. In 2014 hoorde ik via één van mijn klanten over fit20 en ik ben het meteen gaan proberen. Ik liep altijd al hard maar het concept had wel meteen mijn interesse. Inmiddels heb ik mijn 176e fit20 training erop zitten!

fit20 heeft voor mij veel voordelen. Het neemt weinig tijd in beslag, binnen 20 minuten ben je klaar, zonder omkleden of douchen. Je traint altijd op afspraak met je personal trainer. En het geeft resultaat...anders zou ik het niet doen! Die vaste afspraak werkt heel goed voor mij, ook al ben je druk, je hebt die afspraak staan. Ik vind het vervelend om die af te zeggen dus ook als ik geen zin heb ga ik altijd.

Ik zie er wel elke keer tegenop want het is echt heel zwaar omdat ik diep kan trainen. Maar na afloop ben ik altijd heel blij dat ik geweest ben! Nu train ik ook maximaal, ik doe precies wat mijn personal trainer Robin zegt. Hij kent mijn smokkelmomenten en voelt mij feilloos aan, je raakt toch op elkaar ingespeeld. Hij weet wat ik kan en zorgt dat ik dat doe. Dat maakt de training zwaar en effectief.

Ik heb ook veel voordeel bij mijn andere sporten, hardlopen en kickboxen. Wat mij vooral opvalt is dat ik zo goed herstel na mijn kickboxtraining. Ik herstel aanzienlijk beter dan anderen van mijn leeftijd die ook de kickboxtraining doen. Zij herstellen nog niet de helft zo snel van hoe ik dat doe, en vinden de kickboxtraining eigenlijk te zwaar voor hun leeftijd. En ik fiets overal doorheen. Misschien dat mijn sportieve genen een rol spelen, maar ik denk zelf dat dit vooral door mijn wekelijkse fit20 training komt: het is een gecontroleerde maximale inspanning zonder overbelasting.

Tijdens de kickboxtraining liep ik een zweepslag op, je leest dat het herstel daarvan heel lang kan duren. Nu liep ik de eerste week op krukken maar na drie weken kon ik weer trainen! Dat toont ook aan dat mijn herstelvermogen heel goed is.

Ik raad fit20 aan heel veel mensen aan. Aan mijn eigen klanten, aan mijn klanten die ik in het Lifewell programma coach, daar noem ik het standaard. De fit20 studio waar ik train heeft veel klanten via mij! Ik hoor ook van hen terug dat zij er veel baat bij hebben en het blijven doen..

Heidy van Velde (44 jaar) schoonheidsinstituut HVHV | www.hvhv.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!