Klantverhaal van Bertine Hogeveen

Klantverhaal Bertine Hogeveen

"Ik ben fluitend mijn zwangerschap doorgekomen, mede door fit20."

In mei 2013 begon ik met fit20 bij Marina in Amersfoort. In oktober werd ik zwanger. Ik heb tot 35 weken in mijn zwangerschap doorgetraind! Eigenlijk ben ik fluitend mijn zwangerschap doorgekomen, en dat is mede door fit20. Totaal ben ik maar 10 kg aangekomen, dat is dus geen extra gewicht op benen of billen, maar alleen wat echt met het kindje te maken heeft. Bij veel vrouwen zie je toch aan alle kanten dat zij zwanger zijn maar bij mij zie je alleen mijn buik.

Ik ben uitstekend door Marina begeleid. Dat maakte voor mij een dure zwangerschapscursus overbodig. Ik heb helemaal geen klachten gehad tijdens de zwangerschap, geen bekken klachten of rugklachten, niets! Ik vind het super. Mensen zijn verbaasd dat ik tot zo ver in mijn zwangerschap nog train: “Dat je nog sport…” zeggen ze dan. “Ja, dat is toch normaal” zeg ik dan. “Het is alleen maar goed voor mij en voor mijn kind”.

Ik werk op een kinderdagverblijf in een oud gebouw met veel trappen. Toen ik bij fit20 ging trainen merkte ik als eerste dat ik die trappen met groot gemak op en afloop. Maar ook het tillen van de kinderen ging veel makkelijker en dat heb ik ook tot op het laatst van mijn zwangerschap gedaan. Intussen heb ik na een voorspoedige bevalling een gezonde dochter van 8,5 pond!

Natuurlijk vind ik het ideaal dat fit20 maar 20 minuten kost en dat je zo klaar bent. Maar de resultaten van de fit20 training vind ik het belangrijkste: ik heb zoveel resultaat!

Ik raad fit20 aan iedereen aan.

Bertine Hogeveen (24 jaar) werkzaam op een kinderdagverblijf


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!