Sofie’s blog: Doe je het zelf ook?

Op het hoofdkantoor van fit20, deftig gezegd de fit20 franchisegever, werken op dit moment 18 mensen. Sommige van ons zijn van het eerste uur en timmeren al bijna 14 jaar aan de fit20 weg. Anderen werken hier pas net. Maar iedereen heeft dezelfde ervaring. Als wij over fit20 spreken met zakelijke contacten, klanten of vrienden en familie dan wordt in het gesprek steevast op enig moment dè vraag gesteld….
Doe je het zelf ook…?”.

Ook al hebben sommigen van ons die vraag al vele tientallen keren gehoord, we zijn nog altijd een momentje verbouwereerd als we ‘m weer horen. Doe je het zelf ook...Natuurlijk doen we het zelf ook! De fit20 training houdt ons fit en sterk, geeft onze gezondheid een boost, zorgt dat we creatief en geconcentreerd kunnen werken. Het helpt ons bij de sporten of bewegingsvormen die we voor ons plezier doen zoals golf of tai-chi. Onze bloeddruk en bloedsuiker blijven netjes op peil en het houdt de gevolgen van stress binnen de perken. Wij slapen er lekker door en oude blessures of klachten verdwijnen. Wij vullen wekelijks ons spiertegoed aan. Wij zijn fan.

Of, sterker gezegd, wij zijn Changed by fit20!

Op instagram kan je de komende maanden fit20 actie foto’s van iedereen uit het hele franchisegever team bewonderen. Zo leer je ons meteen ook een beetje kennen. Natuurlijk beginnen we met onze CEO en oprichter Walter Vendel. Hij doet al 14 jaar fit20 en drukt op dit moment 170 kg weg op de leg-press. Want...natuurlijk moest ook hij bij de introductie van de sensoren een paar kilootjes terug in in gewicht, form first! Walter is oersterk. Hij is een late in life ondernemer en fit20 is een snel groeiend bedrijf. Hij werkt al jaren 50+ uur in de week, maar dat gaat hem goed af. Mede door zijn wekelijkse fit20 training op vrijdagochtend heeft hij een tomeloze energie en veerkracht.