Personal Trainer gezocht fit20 Hengelo

fit20 3 jaar

fit20
fit20 is een internationale franchise formule voor personal training. We werken in kleinschalige studio’s waar klanten in 20 minuten per week worden getraind om fitter te worden, dit doen we volgens een specifieke trainingsmethode. Daarbij geven we tips over een gezonde leefstijl. fit20 leden zijn voornamelijk mensen die weinig tijd hebben, mensen die niet van sporten houden, mensen die extra begeleiding willen bij het sporten of mensen die de training van fit20 gebruiken als ondersteuning bij een andere sport.

Bij onze studio in Hengelo trainen wij medewerkers van de omliggende bedrijven. Ook geven wij training aan particulieren uit de omgeving.

Dus... ben jij op zoek naar een flexibele parttime job en vind jij het leuk om:
Mensen een persoonlijke, fysieke training te geven en ze iedere week te begeleiden naar een topprestatie? Een solide relatie op te bouwen met de leden die je traint? Te werken in een groeiende studio? Zelfstandig te werken, zowel overdag als in de avond? Te blijven leren en jezelf altijd te verbeteren? En een online fit20 opleiding te volgen?

En heb of ben jij:
Een achtergrond in sport, fitness, gezondheid of aanverwante ervaring en een opleiding hierin gehad? Goede sociale vaardigheden en een klantgerichte houding? Net dat beetje extra wateen personal trainer nodig heeft? In het bezit van een rijbewijs?

Stuur dan je motivatie, CV en foto vóór 11 november 2018 gericht aan Nick Nijhuis naar nicknijhuis@fit20.nl.